Вести

Случај за инстант тестенини

вести-6-1

Како најголем производител и потрошувач на инстант тестенини во светот, кинеската индустрија за инстант тестенини одржува брз раст по повеќе од 30 години развој.Годишното производство достигна повеќе од 50 милијарди кеси, што сподели околу 50% од вкупното производство на инстант тестенини во светот. интелигенција и висока ефикасност.

Од нејзината првична конструкција, ние, JINGWEI испорачавме повеќе од 10.000 комплети опрема на некои претпријатија на домашниот пазар, како што се Master Kang, jinmailang, Baixiang, Baijia и така натаму. Опремата што ја испорачавме, која вклучува машина за пакување VFFS прашок, дехидриран зеленчук, сос, течност, оцет и масло; вакуумска машина за пакување за кисела зелка; машина за автоматско торбичка со слој, машина за ладење со вентилатор на работната продавница, транспортер, диспензер за торбичка, диспензер за материјали со голема брзина во 500 кеси во мин;Целосно автоматско куќиште за торбичка и чаша и сл.
Следниве испорачани машини се за референца:

1.VFFS машина за пакување за прав:

вести-6-2

2. Машина за полнење и пакување со прекини автоматски гранули, прав и дехидриран зеленчук

вести-6-3

3. Повеќеслоен сос VFFS машина

вести-6-4

4. Машина за пакување сос VFFS за заптивање

вести-6-5 

5. Машина за пакување со течност VFFS со две ленти

вести-6-6 

6. Интегрирана машина за сос VFFS машина за пакување и машина за слој на торбичка

вести-6-7 

7.Интегрирана машина за прав VFFS машина за пакување и машина за слој на торбичка

 вести-6-8

Ние, Jingwei не само што ја обезбедуваме единечната машина за пакување VFFS за прашок, дехидриран зеленчук, сос, течност, туку ја обезбедуваме и интегрираната машина за пакување VFFS за прашок со гранули; течен сос и слично. Откривањето на позицијата на бункер и слично може да биде опционална опрема за машината за пакување.Сите се приспособена машина за да ги задоволат вашите потреби.

Дополнително, линискиот систем им се доставува и како тековен:

вести-6-9

Акумулатор за тестенини

вести-6-10

Целосно автоматски диспензор за чаши за линија за тестенини за чаши

вести-6-11

Целосно автоматски диспензер за торбичка за линијата за тестенини

вести-6-12

Полуавтоматска машина за издавање вкус

вести-6-13

Целосно автоматско куќиште за картонско куќиште од линијата за тестенини за вреќи

вести-6-14

Целосно автоматско куќиште за картонско куќиште од линијата за чашки тестенини

Земајќи го подобрувањето на степенот на автоматизација на претпријатието, подобрувањето на стабилноста на работата на персоналот и квалитетот на производите и заштедата на трошоците за работна сила како почетна точка, нашата компанија внимателно ја дизајнираше, произведе и состави секоја опрема за да ги задоволи производните потреби и барањата за процесот.Сега станавме најискрен и најсигурен партнер на претпријатијата за инстант тестенини.


Време на објавување: јануари-03-2023 година